Template problem in e4.2F

More
10 months 6 days ago #1920 by FLORIN
Hi guys so I have a Template problem with the new e4.2F
I can't overwrite the Normal.EMT with a new modified template.
It would keep opening with the original settings, even after I save the new ones...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Related topics

Topic subjectRelevanceDate of latest post
How do I copy one Colorway form one template to another template?6.31Saturday, 21 December 2019
Template4.52Sunday, 24 November 2019
Can I save specific Object properties (for font) with a Template?4.28Tuesday, 24 September 2019
Monogram problem4.02Monday, 29 October 2018
Teamnames problem4.02Thursday, 20 June 2019
Problem with updating to 4.1Q4.02Saturday, 19 January 2019
Reshape Problem with Input C3.98Friday, 31 August 2018
Importing EMB files e4 problem3.98Thursday, 04 October 2018
Print Design PDF - Problem3.98Thursday, 05 December 2019
Observation & "problem" with using BRANCHING tool3.93Monday, 05 November 2018
More
10 months 6 days ago #1922 by Karla
Replied by Karla on topic Template problem in e4.2F
Hi Florin,

Thank you.

What are the settings you have changed? Can you send us the updated template for us to test in our end.

Thanks,
Karla
The following user(s) said Thank You: FLORIN

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 5 days ago #1924 by FLORIN
Replied by FLORIN on topic Template problem in e4.2F
Please see attached,
I have overwritten the Normal.EMT template with these new settings:
- first underlay only (center run)
- colors white, green, Isacord 0131, 3353, 0704, 0822, 1306, 0020
- supposed to be able to write in the Lettering box, with Meister Block
This attachment is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 4 days ago #1927 by Karla
Replied by Karla on topic Template problem in e4.2F
Hi Florin,

I have loaded your template and I can use all three settings you saved with it.

1. The colors are populated correctly. 2. Underlay center run was saved. 3. Lettering font was Meister Block.

From the settings above I have modified to the ff to see if my own settings are saved.

1. Add another single color. 2. Underlay changed from Center Run to Zigzag 3. Lettering default font changed to Miniature Block.

It has successfully overridden the template (Normal.EMT).

Have you by chance used an older template before e4.2?

Thanks,
Karla
The following user(s) said Thank You: FLORIN

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.161 seconds
Powered by Kunena Forum