Capture Virtual Bitmap stopped working

More
1 year 9 months ago - 1 year 5 months ago #3928 by Stitch22
I have been using Capture Virtual Bitmap to put a JPG image on the web server for several years it has never given me issues. Until a couple of weeks ago it stopped working? Then it started again and stopped again.
I have the latest release installed in dec 2020. It was still working then. I tried the the Capture Virtual Decoration Bitmap and it worked to create a PNG file. But Not the Capture Virtual Bitmap.

Attachments:
Last edit: 1 year 5 months ago by Stitch22. Reason: added image
The following user(s) said Thank You: aicv11

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #4170 by aicv11
The same thing happened to me, unexpectedly the Design Bitmap Capture stopped working.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #4171 by aicv11
The same thing happened to me,
unexpectedly the Design Bitmap Capture stopped working.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #4172 by Marnelli
To This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hi,

The title shows Capture Virtual Bitmap stopped working and your report shows "unexpectedly the Design Bitmap Capture stopped working."

These are two separate features that can be used in ES e4.5 Designing.
Which one is failing to work from your ES please? Do you have ES E4.5 Designing. too? If not , please provide the ES product level you're using.

Are you getting any error message at all when you're using the feature?

I tested Capture Design Bitmap in ES e4.5.2 and it works fine.

Parameters as follows
Selection : CUSTOM
Output : Save to Disk
View Options : Include Background/Fabrice Enabled

Please note that you need to do the below after selecting the above

Enter Rectangle Origin
Enter Rectangle Corner

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #4173 by aicv11
Hello Marnelli.

The function that stopped working is the Capture Design Bitmap (The image that is at the beginning of the post corresponds to that function)

I have ES E4.5 It does not show any error, it simply does not capture.

Parameters as follows
Selection: Current design window
Output: Save to disk
View options: Include background / fabric disabled.

I have Wilcom Truesizer e4 installed also on the same computer and the Capture Design Bitmap works correctly
Parameters as follows
Selection: Current design window
Output: Save to disk
View options: Include background / fabric disabled.

I hope we can find a solution to this issue.

Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 4 months ago #4175 by Marnelli
Hi,

Thanks for the updates.
I've raised a ticket for you in relation to this issue in reference to ticket # 52760.
A reply will be coming from This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.110 seconds
Powered by Kunena Forum